FCSB supravieţuieşte în Bănie, bate Craiova, scor 2-0, şi rămâne în lupta pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Meciul din Bănie a fost unul alert, s-a jucat cu o viteză peste media partidelor din România. Craiova a fost echipa mai bună, a avut ocaziile mai clare, dar a fost trădată de fundaşul Donkor. În minutul 33, apărătorul gazdelor a avut o intervenţie lipsită de orice fel de logică şi l-a cosit pe Coman în suprafaţa de pedeapsă, jucătorul FCSB-ului fiind intr-o poziţie în care nu ameninţa în niciun fel poarta adversă. Tănase a transformat lovitura de la 11 metri, dar FCSB nu s-a retras în apărare.

A rezultat o primă jumătate de repriză secundă foarte spectaculoasă, cu ocazii la ambele porţi, cu Craiova la timonă. Pe final, probabil şi din cauză că au rămas fără energie, cele două echipe au mai slăbit ritmul, în timp ce FCSB s-a retras mai mult în carapace. Dennis Man a stabilit scorul final cu un şut de la aproximativ 11 metri, în minutul 90+5. 

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (Meza Colli ’68), Fedele (Baicu ’85), Mihăilă – A. Cristea (Fortes ’46). Antrenor: Corneliu Papură

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, M. Bălaşa (Teixeira ’82), Planic, Morais - I. Cristea, Filip - D. Man, F. Tănase, F. Coman (Roman ’73) – Gnohere (Hora ’16). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Dimitrov ’11, Donkor ’32, Kelic ’33, Pigliacelli ’34, Bancu ’63, Mihăilă ‘86 / Planic ’20, Hora ’33, Benzar ’36, Coman ’58, Morais ’69, Filip ‘88

În primul meci al etapei a opta a play-off-ului, disputat sâmbătă, FC Viitorul a învins Sepsi cu scorul de 3-1

Ultima partidă a etapei, Astra Giurgiu – CFR Cluj, este programată luni, la ora 21.00.

Clasament: 

1. CFR Cluj – 44 de puncte (7 jocuri),
2. FCSB      – 42 de puncte (8 jocuri) 

3. Craiova   – 36 de puncte (8 jocuri) 

4. Viitorul    – 33 de puncte (8 jocuri) 

5. Astra       – 24 de puncte (7 jocuri)

6. Sepsi      – 20 de puncte (8 jocuri) 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite