FC Barcelona a învins Las Palmas cu scorul de 3-0; meciul a fost perturbat pentru scurt timp de un intrus, în minutul 72

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Las Palmas, într-un meci din La Liga disputat cu porţile închise, joc care a fost perturbat pentru scurt timp de un intrus, în minutul 72.

Golurile au fost marcate de Busquets '49 şi Messi '70, '77.

În minutul 72, deşi partida s-a disputat fără public, un bărbat care avea în mână un banner a reuşit să intre pe teren. El a fost scos imediat de pe gazon de şapte stewarzi. 

Pe parcursul jocului, pe tabela de marcaj a fost afişat cuvântul "democraţie".

FC Barcelona a cerut duminică amânarea partidei cu Las Palmas, în contextul desfăşurării referendumului din Catalonia şi al incidentelor legate de acesta. Liga spaniolă nu a fost însă de acord, astfel că jocul a avut loc cu porţile închise.

Referendumul pentru independenţa Cataloniei a fost declarat ilegal de Guvernul central de la Madrid, care afirmă că, în conformitate cu prevederile Constituţiei, statul are caracter indivizibil şi a trimis mii de poliţişti în Catalonia pentru a împiedica votul, închizând secţiile de vot şi confiscând urne şi buletine de vot.

Salta un espontáneo al césped con el Camp Nou cerrado. En fin. pic.twitter.com/BZvq2ogwd4— Adrià Campmany (@adria_campmany) 1 octombrie 2017
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite