Fără Vlad Chiricheş, Tottenham a fost zdrobită de Liverpool în Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacanţii lui Liverpool s-au distrat cu apărarea lui Hotspur FOTO Reuters
Atacanţii lui Liverpool s-au distrat cu apărarea lui Hotspur FOTO Reuters

Totteham, fără românul Vlad Chiricheş în teren, care a lipsit din cauza unei accidentări, s-a făcut de râs pe teren propriu în epilogul etapei a 16, scor 0-5 cu Liverpool.

Chiricheş a devenit pentru Tottenham un pilon al apărării. Aportul românului se vede de fiecare dată când el joacă, dar mai ales când fostul stelist nu evoluează pentru londonezi. În partida cu Liverpool, din etapa a 16-a a campionatului englez, Tottenham a primit vizita lui Liverpool. Andre Villas Boas nu a putut conta pe serviciile lui Chiricheş, care e nerefăcut după accidentarea la genunchi din meciul cu Fulham. Din acest motiv, managerul portughez a preferat să-l menajeze pe român, iar această decizie nu a fost foarte inspirată.

Fără fundaşul român în teren, Chiricheş a luat o căruţă de goluri de la Liverpool. Suarez (18), Henderson (40), Flanagan (75), Suarez (84), Sterling (89) au marcat golurile cormoranilor, care i-au înfuriat pe fanii lui Hotspur şi care îi periclitează scaunul lui Andre Villas Boas.

Aceasta a fost al doilea eşec drastic suferit de Tottenham în campionat, după cel de pe 24 noiembrie, când londonezii au pierdut cu 6-0 pe terenul lui Manchester City. După această etapă, Tottenham se află pe locul 7 în clasament, în vreme ce Liverpool a urcat pe doi, fiind la două puncte distanţă de liderul Arsenal.

VIDEO Chiricheş a marcat primul gol pentru Tottenham, unul superb, Pantilimon şi-a înscris un autogol!

Reacţia lui Vlad Chiricheş după ce a înscris primul său gol în Premier League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite