Făcut „beţiv“ de Hagi: Cine e fotbalistul convocat la naţională pe care „Regele“ l-a umilit în mod public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi e, pur şi simplu, de necontrolat, atunci când vine vorba de fiul său, Ianis. De altfel, tocmai l-a şi catalogat drept cel mai bun jucător sub 21 de ani din România în acest moment.

Gheorghe Hagi, atunci când era la începutul carierei sale de fotbalist, s-a remarcat exclusiv pe baza talentului său uriaş. N-a fost nevoie ca cineva să facă scandal pentru ca Hagi să fie convocat la naţională la 17 ani. Totul a venit firesc, ca urmare a unei valori fotbalistice incontestabile.

Acum însă, fotbalistul Ianis Hagi e promovat intens de tatăl său, acesta spunând că fiul său are potenţialul de a câştiga „Balonul de Aur“. Deocamdată însă, Ianis e un jucător bun şi atât la Viitorul. Neconvocarea sa la echipa naţională a stârnit însă o adevărată furtună.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Băi, băieţilor, Gane, Mihalcea (n.r. – secunzii selecţionerului Cosmin Contra), voi înţelegeţi fotbal? Voi aţi câştigat ceva? Ce vedeţi când vă trimite Contra? A început campionatul, pase de gol şi goluri!

*Au jucat cu Israel (n.r. – Cei de la echipa naţională într-un amical câştigat). Voi aţi văzut cine a jucat la Israel? Unul mai gras decât mine. Şi au zis că ce mare meci au făcut ei. Şuşaneaua aia? Cu băiatul ală care era la retragere. Păi, joc şi eu. Cosmine (n.r. – Contra), trebuie să mă convoci, ca să mă retrag. Doamne, ce meci! Staţi uşor, că Olanda ne-a dat 3, Polonia ne-a dat 3. Nu vă aruncaţi aşa! Ne dăm mari cu ce am făcut în Israel.

*Chiar dacă e băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, echipa de pe locul 3, echipa cu cel mai frumos fotbal, cel mai bun în pregătire, cei mai buni marcatori şi pasatori decisivi în 2018, el şi Mitriţă din Liga 1. 

*E cel mai bun jucător sub 21 de ani care există în România (n.r. – Ianis Hagi). O spune statistica! Şi nu e convocat, iar Contra zice că vrea să întinerească echipa. Dar de ce se întâmplă? Că e băiatul lui Hagi.

*Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! 

*Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta e realitatea. 

*Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el? Învăţ lucruri în România care nu au nicio legătură cu performanţa. 

*Cosmine (n.r. – Contra), vii din Spania! Ce faci? Tu nu te pui în mintea lui Ţîru? Mă scuzi, e de la campioana României, nu de la o echipă care nici nu a intrat în play-off. A jucat titular la toate loturile naţionale, de zece ori mai mult decât ăla pe care l-ai luat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite