EXCLUSIV Răzbunarea lui Piţurcă: cum a sfidat selecţionerul Comitetul Executiv pentru al doilea an la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

În loc să meargă la şedinţa de luni şi să vorbească despre activitatea sa de-a lungul anului 2013, Piţi şi-a trimis un secund. „Adevărul“ a aflat cum şi-a motivat absenţa tehnicianul de 57 de ani.

Victor Piţurcă n-a catadisit nici acum să prezinte raportul pe 2013 în faţa membrilor Comitetului Executiv. De data aceasta, Piţi l-a trimis pe metodistul Dan Apolzan la Federaţie cu o prezentare a activităţii echipei naţionale: ce rezultate s-au înregistrat, câţi jucători au fost folosiţi, ce fotbalişti au debutat sub tricolor. 

„Din ce-am înţeles, Piţurcă a fost ocupat cu un botez“, ne-a declarat un membru al Comitetului Executiv. Piţi a fost, sâmbătă, naşul de botez al nepotului lui Gabriel Boldici, secundul său de la naţională.  Anul trecut, Piţurcă le-a expediat membrilor Comitetului Executiv un bilanţ de tot râsul, pe o foaie A4, care a fost citit de Florin Marian. 

I-a desfiinţat selecţia

Supărat că Piţi a sfidat, din nou, Comitetul Executiv, Mircea Sandu a pus tunurile pe tehnicianul de 57 de ani. „L-am lăsat să-şi lingă rănile, fiindcă a fost şi el afectat, dar acum îl critic. Trebuia să joace cu Pantilimon şi cu Maxim la Atena. Şi Sânmărtean e bun, dar o dată la două meciuri. Dincolo de alegerile lui Piţurcă, m-au dezamăgit şi Torje şi Marica. Nu ne-au ajutat în barajul cu Grecia. Nici Mutu nu putea fi o soluţie în meciurile cu grecii“, a spus Sandu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite