EXCLUSIV Abia instalat la Oţelul, neamţul Ewald Lienen pleacă de la Galaţi. Cine este favorit să-i ia locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Deşi nu are mai puţin de o lună de când a semnat cu Oţelul, neamţul Ewald Lienen s-a săturat de condiţiile din România şi vrea să plece la finalul anului de la Galaţi.

Antrenorul german Ewald Lienen a fost adus în luna noiembrie la Oţelul pentru a redresa corabia gălăţeană, însă venirea acestuia nu a avut efectul dorit de conducerea clubului de la Dunăre. Oţelul nu a câştigat nici măcar un punct cu Lienen pe bancă, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate. 

Pe fondul acestor rezultate slabe, tehnicianul neamţ nu mai vrea să continue munca începută cu o lună în urmă. "S-a săturat de condiţiile din România, spune mereu că îi e greu să schimbe mentalitatea jucătorilor. Vrea să plece la finalul anului. Nimeni nu se poate opune dacă el nu-şi doreşte să rămână", a spus o sursă apropiată clubului Oţelul pentru "Adevărul".

Imediat după ce au auzit că Lienen e gata să-şi facă bagajele, conducătorii gălăţeni s-au orientat deja către alt antrenor şi de data asta îşi doresc să aducă un român. Pe lista lor se află Gigi Mulţescu, ultima dată antrenor la Dinamo. "L-au sunat şi i-au propus să vină încă din această iarnă. Să vedem dacă va accepta pentru că mai are şi alte oferte din ţările arabe. Va analiza aceste propuneri şi apoi va decide", a adăugat acelaşi apropiat al clubului din Galaţi.

Cu Ewald Lienen pe bancă, Oţelul a bifat trei înfrângeri consecutive în campionat, în deplasare cu ACS Poli Timişoara (0-1), acasă cu FC Vaslui (1-2) şi în deplasare cu Viitorul Constanţa (3-4). Următorul meci al gălăţenilor este împotriva Stelei, joi seara, de la ora 20.30, în sferturile Cupei României.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Viitorul a condus cu 4-0 la pauză, dar a tremurat pe final cu Oţelul, după cel mai comic autogol al sezonului. Vaslui, nicio emoţie cu Ceahlăul

După 8 ani şi peste 200 de meciuri, Gabriel Paraschiv şi-a reziliat contractul cu Oţelul Galaţi: "Mă simţeam inutil"

Neamţul Ewald Lienen a ajuns pe banca tehnică a Oţelului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite