Eugen Trică, declaraţii halucinante după eclipsa de soare: "Dau scris că CFR Cluj nu mai pierde niciun meci până la final"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Trică, antrenorul lui CFR Cluj, ultima clasată în Liga I, a prins curaj şi a declarat ieri că formaţia sa va fi neânvinsă până la finalul sezonului.

"Eu vă spun ceva şi vă dau scris. Noi duminică o să câştigăm cele trei puncte şi vă dau scris că echipa asta nu va mai pierde până la finalul campionatului. CFR - Petrolul este un derby. A fost şi altădată, este şi acum şi va fi chiar dacă ambele echipe sunt în insolvenţă", a spus Trică ieri în jurul prânzului. El a preluat echipa clujeană în această iarnă, şi în cele cinci etape scurse cu el pe bancă, CFR n-a bătut pe nimeni.

CFR Cluj - Petrolul e duminică, de la ora 18:30, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Petrolul nu va putea alinia nici pe departe cel mai bun 11. Beţa, Tamuz, Tchite şi, mai nou, Fanchone, De Lucas şi N'Koyi se confruntă cu probleme medicale şi au fost lăsaţi acasă de tehnicianul lupilor.

„Este un joc din care vom încerca să obţinem toate cele 3 puncte. Întâlnim o echipă care nu mai are nimic de pierdut şi care se află în creştere de formă după ultimele partide, cu Steaua şi Gaz Metan. Jocul trebuie abordat cu maximă seriozitate şi aştept din partea jucătorilor mei o altă atitudine, după ce s-a întâmplat cu CSMS Iaşi şi CSU Craiova”, a declarat pentru site-ul oficial antrenorul Mircea Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite