Edwin van der Sar, director de marketing la Ajax: „A fost o tragere bună pentru noi”. Ce crede olandezul despre Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul portar al lui Manchester United, Edwin van der Sar, actualmente director de marketing al lui Ajax, este mulţumit că echipa sa va întâlni Steaua în şaisprezecimile Europa League şi nu Chelsea, câştigătoarea Ligii Campionilor în sezonul trecut.

Van der Sar recunoaşte că Ajax nu va avea viaţă uşoară cu Steaua, dar este conştient cu o confruntare cu echipa din România este mai facilă decât un duel cu Chelsea.

„Steaua a câştigat grupa ei de Liga Europa, chiar şi în faţa celor de la VfB Stuttgart. Au foarte mulţi jucători români, mulţi dintre ei tineri. Se compară într-o anumită măsură cu noi din acest punct de vedere. Primul lor meci după pauza de iarnă va fi împotriva noastră, poate că este un avantaj pentru noi. A fost o tragere bună dacă stăm să ne gândim că puteam întâlni Chelsea”, a spus Edwin van der Sar, directorul de marketing al lui Ajax.

Steaua va juca împotriva olandezilor pe 14 februarie (în Olanda) şi pe 21 februarie (la Bucureşti) în şaisprezecimile Europa League. Dacă va trece de Ajax, este foarte posibil ca românii să întâlnească pe Chelsea în optimi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite