E gata să revină! Antrenorul Serenei Williams anunţă zile grele pentru rivalele americancei din circuitul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Serena Williams s-a întors pe teren după ce a născut, dar evoluţiile sale au fost departe de aşteptările unui fost număr 1 mondial.

În ciuda faptului că tot mai mută lume consideră cp Serena nu va mai reveni la forma care a consacrat-o, antrenorul acesteia, francezul Patrick Mouratoglou susţine contrariul: "Serena va merge la Open-ul francez pentru a câştiga. Poate să o facă? Serena este capabilă să câştige orice. După 6 ani în care am antrenat-o sunt sigur de ceea ce afirm", a declarat Patrick Mouratoglou, pentru wtatennis.com.

În ultimele două săptămâni, Serena Williams s-a antrenat la Mouratoglou Tennis Academy, lângă Nice, în sudul Franţei, şi va rămâne acolo până la Roland Garros (27 mai - 10 iunie). "După sarcină, Serena a fost nevoită să-şi remodeleze corpul. Când a ajuns aici, pe 30 aprilie, ne-am dat seama că nu este încă pregătită. Timpul pierdut şi toate problemele medicale pe care le-a avut şi-au spus cuvântul.

Acesta este motivul pentru care ne-am decis să nu mergem la Madrid şi la Roma. Mai avea nevoie de 5 săptămâni pentru a fi 100% pregătită. Lucrurile merg foarte bine acum. Lucrează din greu şi se văd îmbunătăţiri pe toate planurile. Sunt foarte mulţumit şi încrezător că va fi gata pentru Roland Garros", a mai spus Muratoglou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite