Dumitru Dragomir îl vede pe Cristi Chivu preşedintele FRF din 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir crede că varianta conducerii FRF de către Cristi Chivu din 2014 este una oportună FOTO Mediafax
Dumitru Dragomir crede că varianta conducerii FRF de către Cristi Chivu din 2014 este una oportună FOTO Mediafax

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e de părere că fostul căpitan al naţionalei României, Cristi Chivu, ar fi cel mai potrivit pentru a ocupa scaunul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, după ce Mircea Sandu îl va elibera în 2014.

Odată ce Mircea Sandu a anunţat că nu va mai candida în 2014 pentru un nou mandat de preşedinte al FRF, numele intens vehiculat pentru a-l înlocui a fost Gică Popescu. Doar că „Baciul” a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor" şi nu mai are dreptul, cel puţin doi ani, să candideze pentru şefia FRF. În această situaţie, Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României, este văzut de cei care conduc fotbalul românesc omul potrivit pentru a conduce federaţia din 2014.

„După ce Gică Popescu a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor", Chivu poate fi o soluţie pentru conducerea federaţiei”, a spus Dumitru Dragomir. Cert este că şi fotbalistul lui Inter agreează această idee. „Varianta de conducător al federaţiei sună bine. Mi-ar plăcea!”, a spus Chivu în urmă cu câteva luni.

Gică Popescu aşteaptă sentinţa definitivă în "Dosarul Transferurilor"

După condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare, Gică Popescu a făcut recurs la această sentinţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Dacă această instanţă va păstra decizia dictată iniţial de Curtea de Apel Bucureşti, atunci „Baciul” nu va avea dreptul să candideze la alegerile din 2014 pentru şefia FRF. În cazul în care sentinţa va fi modificată şi Gică Popescu va rămâne cu cazier imaculat, atunci va putea candida pentru postul de preşedinte al FRF. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite