UPDATE S-a decis: meciurile din Cupa României s-au amânat pentru 2013, dar etapa a XX-a se joacă anul acesta. Prognoza meteo pentru ultimele meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. FOTO Mediafax
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. FOTO Mediafax

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit luni, începând cu ora 11.00 pentru a decide soarta etapei cu numărul XX şi a Cupei României.

UPDATE Comitetul Executiv FRF a decis ca partidele din etapa a XX-a a Ligii I să se dispute anul acesta, aşa cum era programat iniţial.

În schimb, meciurile tur din semifinalele Cupei României, Oţelul - Petrolul şi CFR - Astra, nu se vor mai disputa la 12 decembrie, respectiv 13 decembrie, ci în 2013, pe 17 aprilie, respectiv 22 mai. Finala se va juca la data de 1 iunie.

Asta deoarece două dintre cele patru cluburi, Oţelul şi CFR, au cerut amânarea confruntărilor din Cupa României, în condiţiile în care, în mijlocul săptămânii, în ţară vor fi temperaturi extrem de scăzute.

Condiţiile meteo de la Cluj-Napoca, locul disputării celei de-a doua semifinale din Cupa României

Prognoza meteo pentru week-endul acesta, când se va desfăşura etapa cu numărul XX, indică temperaturi minime de -9 grade în serile cele mai reci.

Comitetul Executiv se va întruni luni pentru a decide dacă se amână etapa cu numărul XX a Ligii I şi semifinalele Cupei României, programate miercuri şi joi. Şedinţa va începe la ora 11.00, urmând ca la 13.30 Mircea Sandu să susţină o conferinţă de presă în care să prezinte concluzia oficialilor.

Mitică Dragomir consideră că nu se vor face schimbări în acest sens: „Luni în Comitetul Executiv vom discuta dacă se va amâna ultima etapă din Liga 1, dar ar trebui ca şi Cupa României să se amâne şi nu cred că FRF va fi de acord. Vom vedea ce se va discuta în Comitetul Executiv“, a declarat preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite