Duckadam debordează de optimism înaintea „dublei“ Stelei cu Astra: „Nu sunt de nivelul nostru!“ Reghe are aşteptări mari din partea fanilor stelişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duckadam e sigur că Steaua va câştiga ambele meciuri cu Astra din acest final de sezon
Duckadam e sigur că Steaua va câştiga ambele meciuri cu Astra din acest final de sezon

Deşi Reghecampf e precaut în declaraţii înainte de meciurile Stelei cu Astra Giurgiu, Helmuth Duckadam e convins că echipa din Ghencea se va impune în ambele dueluri cu formaţia giurgiuveană.

Antrenorul şi preşedintele de imagine al Stelei au păreri diferite când vine vorba de meciurile pe care campioana en-titre le mai are de jucat în acest final de an. Tehnicianul roş-albaştrilor crede că echipa sa nu e favorită nici în aceste ultime două partide, dar nici în lupta pentru titlu.

"Dacă ne uităm la clasament, favorită e Astra, că e pe primul loc. Dar noi avem trei meciuri în minus. Eu cred că în momentul de faţă favorită estre Astra şi după aceea Petrolul, pentru că sunt echipele de pe primele două locuri. Şi eu vreau văd cum se vor descurca aceste echipe în momentul când sunt pe primul loc, pentru că, sincer, nu este uşor", a spus Reghe la Sport.ro.

În schimb, Duckadam nu are nici cea mai mică emoţie în privinţa învingătoarei din "dubla" Steaua - Astra. "Cel mai important este să câştigăm primul meci, de pe teren propriu, iar după vedem ce vom face la Giurgiu. Sunt sigur că vom câştiga ambele meciuri, chiar dacă Astra este o echipă care a surprins în acest tur de campionat. O echipă bună, dar nu de nivelul Stelei! Putem să dominăm orice adversar din campionat şi să câştigăm de fiecare dată la scor mare", a spus preşedintele de imagine al Stelei la Dolce Sport.

20.000 de fani pe Arena Naţională?

Oficialii Astrei, în frunte cu preşedintele Dinu Gheorghe, i-au înţepat pe stelişti în urmă cu câteva zile, susţinând că la primul meci dintre cele două echipe nu vor fi mai mult de 10.000 de fani. În replică, Laurenţiu Reghecampf mizează pe un număr mult mai mare de suporteri roş-albaştri, motiv pentru care se aşteaptă ca inelul doi al Arenei Naţionale să fie deschis. "Sunt sigur că nu o să se întâmple ceea ce a zis domnul Dinu Gheorghe, că vor fi 10.000 de spectatori în tribune, dintre care 2.000 de la Giurgiu. Cu siguranţă, miercuri seară vor fi minim 20.000 de spectatori pe stadionul naţional şi vor încuraja echipa noastră şi ne vor ajuta să câştigăm. Am închiriat tot stadionul, deocamdată am început să vindem numai primul inel. Dacă vor fi cereri, vom vinde şi inelul al doilea şi al treilea", a sunat mesajul mobilizator al tehnicianului stelist.

Reghecampf: Sunt două meciuri foarte importante pentru noi, păcat că trebuie să jucăm la această temperatură şi pe asemenea terenuri, care nu sunt foarte bune.

CITIŢI ŞI:

Sunt două meciuri foarte importante, păcat că trebuie să jucăm la această temperatură şi pe asemenea terenuri, care nu or să fie foarte-foarte bune

„Reghe“ tot nu vrea să joace cu Astra: de ce se plânge antrenorul Stelei cu trei zile înaintea unui meci capital pentru locul 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite