Dragomir pune presiune pe Piţurcă: „Trebuie să defilăm cu Ungaria”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragomir i-a lăudat pe tricolori după meciul cu Australia
Dragomir i-a lăudat pe tricolori după meciul cu Australia

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a făcut o analiză a evoluţiei tricolorilor în meciul cu Australia, fiind de părere că naţionala ar trebui să se impună fără probleme în meciul cu Ungaria de la Budapesta.

Dragomir pune presiune pe Victor Piţurcă. După meciul câştigat de tricolori în faţa Australiei, scor 3-2, preşedintele LPF nu concepe alt rezultat decât victoria în partida cu Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale, care va avea loc pe 22 martie, la Budapesta. 

„Mi-au plăcut Pantilimon, Tamaş, Chiricheş şi Torje la meciul cu Australia. Am jucat bine şi am văzut că ungurilor nu le merge foarte bine. În mod normal, ar trebui să defilăm cu Ungaria şi să îi batem uşor. Cu Olanda n-avem ce face, da vom merge la baraj”, a spus Dragomir la Sport.ro.

Între Piţurcă şi Dragomir relaţiile au rămas tensionate după şedinţa Comitetului Executiv al FRF de la finele anului trecut în urma căruia şeful Ligii l-a făcut cu ou şi cu oţet pe selecţioner pentru un raport superficial făcut de Piţurcă despre naţională în 2012.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite