Dorinel Munteanu îşi atacă foştii elevi: „Decât să se vaite, mai bine ar pune umărul la redresarea lui Dinamo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu a plătit din Rusia poliţe foştilor săi elevi de la Dinamo
Dorinel Munteanu a plătit din Rusia poliţe foştilor săi elevi de la Dinamo

Fostul antrenor al lui Dinamo, Dorinel Munteanu, a răspuns dur acuzelor venite dintre foştii săi jucători, care s-au plâns lui Cornel Dinu că „Neamţul” i-ar fi înjurat la antrenamente.

Din Rusia, unde în prezent pregăteşte pe Mordovia Saransk, Dorinel Munteanu nu le-a rămas dator jucătorilor lui Dinamo, care s-au plâns după plecarea „Neamţului” vizavi de metodele sale de antrenament. Mai mult decât atât, "Neamţul" a afirmat că nemulţumirile foştilor săi elevi sunt nejustificate.

„Decât să se vaite jucătorii, mai bine ar pune umărul serios la redresarea lui Dinamo. M-au deranjat toate declaraţiile, pentru că nu au legătură cu realitatea. Dinamo ar trebui să se concentreze la ce are de făcut, tot ce s-a spus sunt nişte aberaţii, numai minciuni. Cât am fost la Dinamo, chiar dacă am fost incomod cu jucătorii, am făcut ceea ce era de făcut pentru fotbal”, a spus Dorinel pentru Dolce Sport.

Tehnicianul de 44 de ani şi-a amintit un moment din turul de campionat în care a fost deranjat de atitudinea elevilor săi. 

„M-a deranjat că, după meciul de la Iaşi, nici nu ieşisem bine din zona stadionului, că jucătorii se şi puseseră să joace cărţi. Mă aşteptam să se gândească şi ei un pic la meci. Apoi, nu le-am pus decât un video de 3 minute, cu golul pe care l-au luat. Probabil i-a deranjat felul în care au jucat la Iaşi. Sunt sigur că aceste acuze vin de la cineva care are cu totul alt rol decât de jucător”, a adăugat „Neamţul”.

Pe deasupra, Munteanu a mai declarat că ceea ce le lipseşte jucătorilor lui Dinamo este caracterul. „Eu am avut trei ani la Galaţi în care jucătorii s-au conformat şi au ieşit campioni. E vorba de caracter! Am fost de partea jucătorilor tot timpul şi de asta m-au surprins declaraţiile. Eu sper ca Dinamo să-şi revină, dar dacă vor mai apărea astfel de lucruri din vestiar, atunci va fi greu”, a concluzionat antrenorul Mordoviei Saransk.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite