„Domnul Anelka vine la Suceava“. Fostul mare atacant e aşteptat la Foresta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Anelka
Nicolas Anelka

Fost campion european cu Franţa, Nicolas Anelka este aşteptat la Suceava, urmând să dea lovitura de începere a partidei dintre Foresta Suceava şi Bucovina Rădăuţi, din Liga a treia.

Fost campion european cu Franţa, Anelka a acceptat invitaţia de a veni la Suceava deoarece este prieten cu antrenorul Forestei, Selim Benachour, alături de care a evoluat la PSG (2001-2002) şi Mumbai City (2015).

„Ne bucură faptul că, la un meci pe care noi îl considerăm unul destul de important, alături de echipă noastră, va fi prezent, unul dintre cei mai mari atacanţi din lume. Considerăm că prezenţa domnului Anelka la Suceava este un lucru extrem de benefic pentru fotbalul sucevean şi ne bucură faptul că a ales să răspundă afirmativ invitaţiei noastre. Sperăm ca aceasta să nu fie singura vizită, întrucât vom purta discuţii legate şi de alte proiecte”, a declarat preşedintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac, pentru Obiectiv de Suceava.

Meciul dintre Foresta şi Bucvina Rădăuţi e programat la finalul lunii.

Nicolas Anelka a câştigat titlu european cu Franţa în 2000, cucerind şi Liga Campionilor cu Real Madrid în acelaşi an. 

Anelka are un CV impresionant: a jucat la echipe precum PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea şi Juventus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite