Dispare Astra Giurgiu? Unul dintre foştii angajaţi ai clublui a făcut un anunţ neplăcut despre viitorul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa pregătită de Marius Şumudică a ratat accederea în grupele Ligii Europa şi, odată cu această contraperformanţă, şi potul de 6 milioane de euro oferit de UEFA.

Astra Giurgiu a dat cu piciorul la o calificare ce părea accesibilă după victoria din tur, scor 3-2. Manşa secundă s-a transformat însă într-un coşmar, după cum „Adevărul“ a relatat aici.

Cu patronul Ioan Niculae în închisoare şi cu probleme financiare serioase, după cum a lăsat de înţeles Marius Şumudică, Astra Giurgiu e chiar pasibilă de dispariţie! Acest scenariu a fost confirmat la Digi Sport de Daniel Isăilă, antrenorul care a luat Cupa României şi Supercupa României cu formaţia giurgiuveană.

Ce a spus?

„Nu ştiu ce se va întâmpla cu Astra. Mi-e greu să anticipez. Nu te mai miră nimic în România pentru că au dispărut cluburi cu renume, de tradiţie. Dacă ar dispărea şi Astra nu ştiu dacă ar mira pe cineva. Ar fi însă păcat pentru că Astra a fost un club important în ultimii ani în România“, a declarat actualul secund al lui Anghel Iordănescu la naţională.

Isăilă a comentat şi faptul că fotbalul românesc la nivel de cluburi a înregistrat o premieră ruşinoasă, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

„Suntem puţin îngrijoraţi, dar la câte probleme am avut ce mai contează încă o surpriză neplăcută? Ne aşteptam ca măcar una dintre echipe să ajungă în grupele Ligii Europa. După prima manşă, Astra avea prima şansă. Viaţa merge înainte, dar e păcat pentru Silviu Lung jr (n.r. – a greşit la primul gol luat de Astra) pentru că făcuse o partidă excelentă până în acel moment. Sunt convins că are puterea de a trece peste el“, a adăugat Isăilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite