Dinamo, încă un sezon mediocru? Rednic a nominalizat echipele care se vor bate la titlu. Ce a spus despre şansele „câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

De la venirea lui Ionuţ Negoiţă în conducere, formaţia din „Ştefan cel Mare“ s-a clasat, mai întâi, pe locul 4, pentru ca în stagiunea recent încheiată să ajungă chiar pe 7. Ce va fi în 2015-16? A explicat tehnicianul dinamovist.

Dinamo şi-a început pregătirile pentru noul sezon, însă, deocamdată, achiziţiile de valoare lipsesc, iar conducerea a anunţat despărţirea de mai mulţi jucători, printre care Lazăr, Cristescu şi Nicolae Grigore.

Chiar dacă antrenorul Mircea Rednic are un lot restrâns numeric în stagiul de la Târlungeni, el insistă că situaţia se va remedia, înaintea plecării în cantonamentul din Italia. 

„O să facem transferuri, dar e bine să avem răbdare. Nu vrem să facem greşeli. Suntem în discuţii avansate, dar respectivii se lasă mai greu convinşi. Până plecăm în Italia joi, vor mai veni jucători: unul sau doi portari, un fundaş central, un mijlocaş şi unul sau doi atacanţi“, a declarat „Puriul“, potrivit gsp.ro.

Chestionat despre campionatul viitor şi sistemul după care acesta se va desfăşurea, Rednic le-a dat o veste bună fanilor „câinilor“.

„Va fi mai bine cu play-off şi play-out. Va fi un campionat mai curat. Le-am zis jucătorilor că, deşi suntem în insolvenţă, un campionat sau o Cupă luată rămân în vitrina clubului. La titlu se vor bate Steaua, ASA Târgu-Mureş, Craiova, Astra. Dinamo se subînţelege, am tot zis că ne vom bate şi noi“, a continuat Rednic.

El a comentat şi instalarea lui Mirel Rădoi pe banca Stelei: „El are experienţă ca jucător. Sper să-i meargă bine ca antrenor. Înţelege fotbalul, pune suflet, gândeşte, îi doresc mult succes“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite