Naţionalitatea devine criteriu de selecţie la Dinamo: Dinu Gheorghe a dezvăluit cum va arăta lotul în sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai toate echipele care îşi doresc performanţă achiziţionează fotbaliştii în funcţie de calitatea lor. În „Ştefan cel Mare“ însă, conducătorii au alte principii.

Dinamo se află pe locul 7 cu două etape înainte de terminarea campionatului şi se pregăteşte se bifeze încă un sezon mediocru, după ce, în stagiunea trecută, echipa s-a clasat pe poziţia a 4-a.

Chiar dacă în momentul numirii sale pe bancă, Mircea Rednic s-a lăudat că procesul de reconstrucţie, aflat în desfăşurare în permanenţă în ultimii ani, s-a încheiat, astăzi, preşedintele roş-albilor, Dinu Gheorghe, a spus cu totul altceva la Dolce Sport.

I-a pus la zid pe jucători

„Vamă“ a anunţat o remaniere masivă a lotului şi i-a criticat dur pe cei care au fost la echipă în acest sezon.

„La Dinamo avem vedete doar prin presă. La performanţă nu prea avem. Jucătorii trebuie să înţeleagă asta. Nu se poate trăi dintr-un gol dat acum trei luni. Probabil, lotul din sezonul viitor va fi format, în proporţie de 60 la sută, din jucători români. Vrem să avem mai mulţi români. Oricum, ne obligă noile regulamente. Sper ca Rotariu să fie anul ăsta un titular incontestabil. A venit timpul. Au trecut deja trei ani. Am vorbit cu el. El singur trebuie să se motiveze. La fel şi cu Alexe, care sper să încheie perioada de convalescenţă şi să uite de Sassuolo şi să redevină Alexe cel convocat la naţională“, a spus Dinu Gheorghe.

El a dezvăluit că roş-albii vor încerca să-l păstreze pe israelianul Elhamed, dar şi pe Grozav, ambii sosiţi în „Ştefan cel Mare“ sub forma de împrumut.

„Azi am înaintat o adresă pentru Elhamed ca el să continue. Să sperăm că va continua la noi. Să-l cumpărăm nu se poate. Şi Grozav a vrut să continue cu noi, îşi doreşte să rămână. I-am zis că vom vorbi cu cei de la Terek să-l lase încă un an“, a continuat oficialul dinamovist.

„Vamă“ a dezvăluit când se vor face listele cu veniri şi plecări: „După ultima etapă, a doua zi, eu, domnul Negoiţă şi Mircea Rednic facem o analiză a lotului şi stabilim câţi rămân, de câţi ne despărţim. Stabilim şi în funcţie de ce buget avem, pentru că trebuie să vedem pe ce loc terminăm“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite