L-au umilit, i-au micşorat salariul, acum sunt la un pas de a rămâne fără el: Dinamo îşi poate pierde simbolul. Cornel Dinu e pe picior de plecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Conflictele cu acţionarul Ionuţ Negoiţă l-au îndepărtat pe „Procuror“ de club. Acum, omul care s-a născut în acelaşi an cu formaţia din „Ştefan cel Mare“ a găsit soluţia de a scăpa de coşmarul pe care îl trăieşte în ultima perioadă.

Una din primele decizii luate de Ionuţ Negoiţă a fost micşorarea salariului lui Cornel Dinu cu 60%, de la 5.000 de euro pe lună la 2.000. Ulterior, tensiunile au atins cote alarmante. 

După ce Dinamo a fost învinsă de Steaua, Negoiţă l-a acuzat pe Dinu că e stelist. Motivul? Declaraţiile date de administratorul delegat al roş-albilor.

Acum, cel mai mare simbol al roş-albilor e la un pas de a părăsi clubul unde, oricum, n-are niciun cuvânt de spus. Viitoarea destinaţie? FC Vaslui.

„Deocamdată am discuţii cu Cornel Dinu pentru a-l aduce la Vaslui. Am o relaţie specială cu dânsul şi chiar ţin la el. Sunt mai multe variante de posturi pe care le-ar putea ocupa. Nu poate să fie director tehnic, pentru că Balint are toată răspunderea.

Dinu a avut câteva momente de rătăcire după moartea soţiei sale, normale pe undeva, dar acum depinde numai de el dacă va lăsa Bucureştiul pentru Vaslui. Voi merge cu Cornel Dinu la turul mănăstirilor din Moldova, sunt chestiuni pe care trebuie să le aprofundezi la orice vârstă“, a declarat finanţatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, potrivit ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite