Dezvăluiri din închisoare: Gică Popescu joacă fotbal cu alţi deţinuţi. Soţia trebuie să lase copiii acasă când vine să-l vadă. „Cineva de la Cotroceni l-a înfundat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Popescu are de ispăşit o pedeapsă de trei ani şi o lună la închisoare şi are deja aproape trei săptămâni de când se află după gratii.

Costică Popescu, tatăl său, în vâsrtă de 77 de ani, este devastat de condamnarea fiului şi crede că aceasta i se trage după un ordin politic venit de la Cotroceni. 

"Principalul vinovat pentru acest lucru este noul preşedinte al FRF. Răzvan Burleanu este cel care mi-a băgat băiatul în puşcărie! Acest om a fost consilier la Cotroceni, iar el mereu l-a înţepat pe Gică cu acest dosar atunci cînd apărea pe la televizor în campania lui electorală. Spunea că Gică are dosar, are una, are alta şi aşa mai departe…… Înainte cu trei luni de startul campaniei pentru alegerile de la FRF am primit un telefon de la o persoană care mi-a spus că, dacă nu îmi opresc băiatul să candideze, atunci el o să ajungă după gratii! Mi s-a spus că Burleanu o să tragă toate sforile în acest sens. deoarece are mare influenţă la Cotroceni. Evident că am discutat cu băiatul meu şi i-am spus tot ce aflasem de la acel om. Chiar mă speriasem! Însă, Gică mi-a zis să stau liniştit că totul este sub control, iar Burleanu, la alegeri, nu va încasa nici măcar trei voturi. Din păcate Gică l-a subestimat pe Burleanu şi uitaţi-vă şi voi unde a ajuns acum băiatul meu. Mi se rupe inima de Gică şi vă spun sincer că el este nevinovat", a spus Costică Popescu într-un interviu pentru fanatik.ro. 

image

Îmbărbătat de Stoicikov şi de Hagi

El a dezvăluit şi cum se descurcă fostul internaţional după gratii. "Vorbim doar la telefon. El are dreptul la doar o vizită pe săptămînă, iar din acest motiv o lăsăm pe soţia lui să se ducă doar ea. Gică i-a spus să nu îi ducă copiii acolo, deoarece vă daţi şi voi seama că vrea şi el să îi ferească pe cei mici de lucruri neplăcute. el mă îmbărbătează pe mine, iar eu pe el. Mi-a spus că merge aproape zilnic la sala de forţă să îşi menţină condiţia fizică, iar după, atunci cînd i se permite, mai joacă şi un fotbal cu băieţii de la închisoare. Fotbalul este viaţa lui şi nu poate să îl lase nici măcar acolo.M-a sunat toată lumea! Primul care m-a sunat a fost Gică Hagi. Chiar şi Stoicikov mi-a trimis mesaje de îmbărbătare. Vreau să vă mai spun că îi mulţumesc lui Hagi că se ocupă şi de şcoala de fotbal a băiatului meu pînă ieşe el de la închisoare.

"Îmi pare rău că, la cîte a făcut băiatul meu pentru ţara asta pe plan sportiv, a ajuns să meargă la închisoare din ordin politic, asta e durerea mea cea mai mare!"

Costică Popescu, tatăl lui Gică Popescu

Citeşte integral interviul pe fanatik.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite