Daniel Pancu anunţă: "Mă las, nu vreau să încurc pe nimeni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu FOTO Mediafax
Daniel Pancu FOTO Mediafax

În Giuleşti e tristeţe mare după eşecul cu CSU Craiova care-i apropie pe rapidişti de matineu. La finalul partidei, Daniel Pancu a plâns ca un copil.

"Aş vrea să se întâmple o minune şi să ne salvăm", a declarat Pancu pentru Sportnews.ro. "Nu ne-a deranjat că oltenii au jucat cu ardoare, aşa este normal. Dar nu înţeleg de ce se bucurau în halul ăla. Făceau meleuri. Care era scopul? După ce că ne-au băgat mortu-n casă s-au mai şi bucurat ostentativ. Repet, nu ne-a deranjat că au jucat, deşi, din câte am văzut la analiza video, la celelalte meciuri nu s-au comportat la fel ca în Giuleşti. Asta e! Toate echipele se autodepăşesc în Giuleşti. Le place atmosfera pe care o fac suporterii noştri. Pentru unii care joacă cu tribunele goale acasă, parcă vine Crăciunul când joacă în Giuleşti. Sunt invidioşi pe noi, pentru publicul pe care îl avem”.

Pancu a anunţat că se retrage la finalul sezonului: ”Sunt ultimele mele meciuri la Rapid. Mă las. Accidentările dese din ultima vreme m-au pus pe gânduri. Mai mult încurc, iar eu nu am încurcat niciodată pe nimeni! Voi rămâne în fenomen, mi-aş dori lângă Rapid!”.

Daniel Pancu (37 de ani) a jucat în patru perioade diferite pentru Rapid. A cucerit cu această echipă titlul de campion în 1999, trei Cupe ale României şi două Supercupe. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite