Daniel Isăilă, înainte de Astra-Salzburg, meci din Europa League: „Am învăţat din greşelile făcute la Zagreb!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înainte de meciul cu Salzburg, din etapa a doua a grupelor Europa League, antrenorul Astrei promite că echipa sa va arătat altfel decât în meciul cu Dinamo Zagreb, pierdut în urmă cu două săptămâni cu 1-5.

Astra s-a făcut de râs în prima etapă a grupelor Europa League, pierzând cu 1-5 în deplasarea de la Zagreb, cu Dinamo. Acum, giurgiuvenii vor să-şi ia revanşa şi promit un meci spectaculos contra austriecilor de la Salzburg. 

"Salzburg se aseamănă foarte mult cu Dinamo Zagreb, dar niciun joc nu seamănă cu celălalt. Perfect ar fi să fie şi spectaculos, dar să obţinem şi un rezultat pe măsură. Cred că am învăţat din greşelile făcute la Zagreb, când au pierdut cu 1-5, deoarece cred că oamenii deştepţi învaţă din greşelile lor şi nu le mai repetă", a spus Isăilă la Digi Sport.

Tehnicianul giurguvenilor a explicat cum ar putea Astra să obţină un rezultat bun cu Salzburg. “S-a văzut încă o dată că la acest nivel orice mică eroare în grupe se taxează. Trebuie să fim mult mai atenţi la tot ceea ce facem pe teren şi de două ori mai determinaţi”, a adăugat Isăilă.

Astra va întâlni pe Salzburg joi, la ora 22.00, în etapa a doua a grupelor Europa League, partida urmând a fi transmisă de Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite