Dan Petrescu ar vrea să plece de la Dinamo Moscova, dar clauza de reziliere a contractului îl ţine legat de echipa rusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu s-a săturat de condiţiile de la Dinamo Moscova şi ar vrea să antreneze în ţările arabe FOTO Răzvan Păsărică
Dan Petrescu s-a săturat de condiţiile de la Dinamo Moscova şi ar vrea să antreneze în ţările arabe FOTO Răzvan Păsărică

Dan Petrescu a recunoscut că şi-ar dori să rupă colaborarea cu Dinamo Moscova, fiind nemulţumit că şefii grupării moscovite nu-i dau mână liberă la transferuri.

Deşi şi-ar dori să înceapă o nouă experienţă în cariera sa de antrenor, Dan Petrescu este legat de mâini şi de picioare. Tehnicianul a recunoscut că ofertele din ţările arabe sunt foarte tentante din punct de vedere financiar, dar că nu poate pleca de la Dinamo Moscova din cauza clauzei mari de reziliere a contractului.

„Nu ştiu dacă rămân, pentru că în fotbal este posibil orice. Eu mai am doi ani de contract cu Dinamo, îl pot duce la capăt sau nu. Eu sper să-l duc la capăt, chiar dacă am nişte pretenţii care nu pot fi acceptate. Am o clauză în contractul cu ei, pe care nu cred că o va plăti cineva.

Oferte din ţările arabe? Este clar că nu iese fum fără foc. Indiferent unde sunt dorit, nu pot decât să mă bucur că se întâmplă asta. Am ajuns într-un moment prost la Dinamo Moscova, au plecat mulţi jucători, au venit unii... nu pot să antrenez decât ceea ce mi se pune la dispoziţie. Îmi doresc performanţă, mereu vreau mai mult. Urmăresc fotbalişti din România, dar în acest moment vreau doar oameni liberi de contract. Nu vreau să spun nimic despre vreun transfer din Liga I”, a spus Dan Petrescu la DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite