Dan Petrescu, nervos când a fost întrebat de ce CFR joacă atât de urât! Ieşire lipsită de fair-play la adresa unui reporter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, după ce a remizat, scor 2-2 la Astra, echipă care câştigase în tur cu 3-1

După meci, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a răspuns destul de greu, atunci când a fost întrebat despre jocul fad al echipei sale. ”Pe mine mă interesează doar să câştig, dar, cum o facem.... Vedem ce va fi!”, a spus antrenorul, după care jurnalistul a continuat: ”prin fotbal-spectacol nu se poate câştiga în România?”. Vizibil iritat, ”Bursucul” a replicat: ”Ba, da, cum să nu!”. ”Atunci, CFR-ul de ce oferă rar astfel de evoluţii?”, a continuat dialogul. ”De ce nu oferă? Asta este o întrebare.. E o polemică şi n-are rost să răspund!”, a concluzionat Dan Petrescu.

După ce intervenţia în direct s-a încheiat, Petrescu a continuat dialogul cu reporterul Digi Sport, pe care vi-l reproducem mai jos:

Dan Petrescu: ”Nu-ţi mai răspund niciodată la întrebări! Nici nu mai vorbesc cu tine”.
Reporter Digi Sport: ”Dar, de ce? Cu ce v-am deranjat, domnule Petrescu?

Dan Petrescu: ”Am zis eu că m-ai deranjat? E dreptul meu să nu-ţi mai răspund!”.
Reporter Digi Sport: ”Păi, şi e dreptul meu să întreb”.

Dan Petrescu: ”Da! Şi e dreptul meu să nu răspund! Toţi aveţi drepturi, numai noi, nu!”, a concluzionat fostul mare fotbalist, după care a plecat de la zona mixtă.

Viorel Grigoroiu a comentat, după aceea, pe contul său de facebook, această întâmplare cu Dan Petrescu. ”’Data viitoare nu-ţi mai răspund la intrebări!’ este mesajul de final pe care mi-l transmite Dan Petrescu încercând (probabil) să mă intimideze!  Meseria asta presupune uneori să devii şi indezirabil, dar dacă nu o respectam şi nu mă respectam, în mod cert, Mister, nu mai ajungeam în seara asta să dialogăm! Baftă!”, a scris jurnalistul Viorel Grigoroiu pe pagina sa de facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite