Dan Petrescu a fost victima unui joc murdar: dezvăluire în premieră despre motivul aducerii sale la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Mutarea verii a fost, fără îndoială, numirea tehnicianului de 47 de ani pe banca vicecampioanei, însă totul s-a dovedit a fi un balon de săpun.

ASA Târgu-Mureş e aproape de desfiinţare cu 48 de ore înainte de primul meci oficial al sezonului, iar noul antrenor al echipei, Dan Petrescu, are deja bagajele făcute.

În aceste condiţii, mulţi s-au întrebat cum a fost posibilă aducerea „Bursucului“ la vicecampioana Ligii I. Un răspuns a fost oferit la Digi Sport de preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

Ce a spus?

„Cât priveşte problema cu Dan Petrescu, eu cred că au mers la cacealma cu toate aceste transferuri. Au vrut să facă o emulaţie acolo, la Târgu Mureş, să mai adune sponsori, să mai aducă nu ştiu ce pentru a-şi reveni din punct de vedere financiar, deşi e foarte greuׂ, a declarat fostul goalkeeper.

El crede că, după ultimele evenimente, ASA nu va mai putea repeta rezultatele din sezonul trecut, în cazul în care va rezista şi cu conturile blocate de DNA.

„În momentul în care ai stipulat în contractul jucătorului că la orice ofertă mai bună poţi să pleci, vă daţi seama că nu te poţi baza pe el. Era o situaţie de aşteptat la ASA Târgu Mureş, cel puţin din punctul meu de vedere, pentru că ştiam că acolo nu s-au plătit salariile de foarte mult timp. De fapt, s-au achitat doar primele şi era foarte greu să-şi onoreze toate aceste obligaţii faţă de jucători doar din drepturile de televiziune“, a adăugat Duckadam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite