Dan Petrescu, doar egal în prima etapă, după un debut de meci halucinant. În minutul 4, Dinamo Moscova era condusă cu 2-0!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu. FOTO> Sport-express.ru
Dan Petrescu. FOTO> Sport-express.ru

Dan Petrescu n-a început cu dreptul noul sezon. A obţinut doar un egal pe teren propriu în faţa celor de la Volga, 2-2, dar rezultatul este mulţumitor în condiţiile unui start de meci dezastruos.

“Bursucul” se plângea în urmă cu câteva zile în presa din Rusia de lipsa achiziţiilor şi de problemele de lot. Dinamo Moscova a împrumutat mulţi jucători, l-a vândut pe Kokorin la Anji şi n-a pus aproape nimic în schimb. 

L-a adus pe Florescu, deşi transferul încă n-a fost oficializat, şi pe Kasaev, împrumutat de la Rubin. 

Astăzi, în deschiderea noului sezon din Rusia, Dinamo Moscova a jucat pe teren propriu cu Volga, gruparea lui Ropotan şi Pleşan, care au rămas însă doar pe bancă la acest meci. 

Oaspeţii au început însă senzaţional şi, după doar câteva minute de joc, conduceau cu 2-0, după reuşitele lui Şulenin (3) şi Mukendi (4)! 

Până la pauză, Dinamo a avut însă forţa să revină, chiar prin cei doi atacanţi pe care se bazează în acest start de sezon Dan Petrescu. 

Kasaev (29) a redus din diferenţă, apoi Voronin (32), revenit la Dinamo după împrumutul de anul trecut la Fortuna Dusseldorf, a reuşit să egaleze. 

În partea secundă, Dinamo a presat, a forţat egalarea, a irosit câteva ocazii, dar n-a reuşit să mai marcheze. S-a încheiat 2-2, un semieşec pentru Dan Petrescu, dar şi o realizare, în condiţiile în care, deocamdată, Dinamo doar s-a despărţit de jucători şi n-a reuşit niciun transfer. 

În plus, Dan Petrescu nu s-a putut baza în meciul cu Volga nici pe starurile Kurany (accidentat) şi Dzsudzsak (accidentat). 

Citeşte şi 

Federaţia de fotbal din Rusia a impus taxa „anti-Petrescu şi Munteanu“. Avancronica noului sezon care începe duminică, cu un meci între români 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite