„Cutremur“ la Cluj: CFR se destramă după o ruşine colosală. Conceicao, aproape să-şi dea demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României poate să dea foc trofeului pe care l-a primit, în sezonul trecut, pentru câştigarea Ligii I. Cam atât ar mai fi de făcut, când te învinge Dudelange, penultima clasată din Luxemburg, de două ori în două săptămâni.

CFR Cluj se tot face de râs în acest sezon, fiind şocant modul în care a decăzut un club care, cândva, era un exemplu de profesionalism în România.

Mai întâi, a fost schimbarea lui Edward Iordănescu după doar trei partide oficiale şi înlocuirea sa cu un antrenor modest, care a făcut carieră doar în România: portughezul Toni Conceicao.

O „ciorbă reîncălzită“, Toni Conceicao a fost readus pentru a treia oară la CFR la indicaţia lui Iuliu Mureşan, cel care a vrut să-şi flexeze „muşchii“ în această vară. L-a „săpat“ pe Edward Iordănescu până a reuşit să-l schimbe, iar apoi a avut „geniala“ idee cu readucerea lui Toni Conceicao.

Acum, când CFR Cluj s-a umplut de penibil după „dubla“ cu Dudelange, plecarea tehnicianului portughez de pe bancă e o chestiune de ore. Potrivit Digi Sport, Conceicao şi-ar fi dat demisia în această seară, aşa că haosul de la Cluj devine tot mai mare.

Ce a spus Conceicao după eliminarea CFR-ului?

*Eu vă spun sincer că mă simt ruşinat, dar aşa e fotbalul până la urmă, trebuie să avem demnitatea de a înfrunta realitatea pe care o avem în acest moment. Şi eu sunt responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat şi înţeleg şi atitudinea suporterilor, nu e plăcut să te vezi condus acasă.

*Îi înţeleg şi pe suporterii care mi-au cerut demisia, ei sunt dezamăgiţi. Trebuie să fim realişti, să vedem faptul că eu am venit doar de o lună la club. Repet, am preluat o echipă total nouă şi n-am avut timp să antrenez echipa, doar din trei în trei zile a fost mai mult recuperare. Unde nu sunt rezultate, antrenorii sunt primii care plătesc şi e posibil să fie aşa şi de această dată.

10 meciuri oficiale a prins Toni Conceicao la ultimul său mandat la CFR Cluj: cinci victorii, trei remize, două înfrângeri.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite