„Cutremur“ la CFR Cluj: Campioana şi-a dat afară antrenorul. Comunicatul oficial al clubului a anunţat mutarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din Gruia îşi face un obicei din a schimba componenţa băncii tehnice, dacă există o serie de trei meciuri nereuşite. Ceea ce s-a întâmplat, în vară, cu Edward Iordănescu, s-a repetat acum cu Toni Conceicao.

CFR Cluj a început prost 2019, fiind fără victorie în campionat (1-1 cu Hermannstadt, 0-2 cu Craiova şi 1-1 cu Astra).

Astfel, CS U Craiova şi FCSB, contracandidatele la titlu, s-au apropiat la doar trei puncte. Iar asta în condiţiile în care formaţia din Gruia a încheiat 2018 la 6 puncte de FCSB, ocupanta locului 2, înaintea pauzei de iarnă.

Toni Conceicao n-a reuşit însă să gestioneze bine perioada de pregătire, echipa a însirat rezultatele slabe, iar portughezul a fost primul care a plătit. Astăzi, CFR a oficializat despărţirea de Conceicao şi, potrivit zvonurilor, înlocuitorul acestuia poate fi Dan Petrescu, tehnicianul cu care ardelenii au luat titlul în sezonul trecut.

În acest moment, „Bursucul“ se află sub contract cu o formaţie din liga a doua chineză.

Comunicatul oficial publicat de CFR Cluj

Mulţumim, Antonio Conceicao!

Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulţumim lui Toni pentru munca depusă cu profesionalism în cele 7 luni petrecute pe banca echipei noastre şi îi dorim multă baftă în carieră!

Antonio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 şi a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize şi 4 înfrângeri.

Mulţumim, Antonio Conceicao! Obrigado, Antonio Conceicao

CITEŞTE ŞI:

Becali „tremură“: CFR dă lovitura începutului de an în fotbalul românesc. Campioana aduce un antrenor de top

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite