Fotbalul românesc, ca la Spitalul de nebuni: Ce se întâmplă la CFR Cluj după numai trei meciuri în 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un fotbal unde personajul principal se numeşte Gigi Becali, debandada domneşte şi la celelalte formaţii. Ultimul exemplu vine de la Cluj.

UPDATE 17.35 - Telekom Sport anunţă că Toni Conceicao a fost dat afară de CFR Cluj şi până la numirea înlocuitorului său interimatul va fi asigurat de Alin Minteuan, antrenor la echipa a doua.

***

Soarta unui antrenor la CFR Cluj se decide după numai trei meciuri. La începutul acestui sezon, Edward Iordănescu a fost schimbat cu Toni Conceicao după numai trei meciuri, iar acum, după alte trei meciuri din 2019, Edward Iordănescu poate reveni în Gruia, în locul portughezului!

Asta deoarece, campioana n-a bătut pe nimeni de la reluarea Ligii I, înregistrând următoarele rezultate:

*CFR Cluj – Hermannstadt 1-1

*CS U Craiova – CFR Cluj 2-0

*CFR Cluj – Astra 1-1

După această serie, CS U Craiova a ajuns la două puncte de liderul CFR Cluj, iar dacă FCSB va învinge la Chiajna, diseară, atunci bucureştenii vor ajunge la un punct de primul loc.

Drept urmare, sunt şanse mari ca, în următoarele ore, să fie oficializată demiterea lui Conceicao de la CFR! Pe lista clujenilor se află Edward Iordănescu şi un alt portughez, Jose Peseiro, acesta fiind, la un moment dat, şi antrenorul Rapidului.

În ceea ce îl priveşte pe Edward Iordănescu, o eventuală revenire a acestuia la Cluj ar fi de-a dreptul ridicolă din două motive:

1. El a fost tratat fără niciun pic de respect, în vară, de oficialii CFR-ului.

2. E ciudat că CFR vrea să apeleze la Iordănescu, care n-a fost bun în vară, iar acum, de când a ajuns la Gaz Metan, n-a câştigat niciun meci din trei!

În ultimele două runde din sezonul regulat, CFR va întâlni Poli Iaşi (deplasare) şi Sepsi (acasă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite