Cum a reuşit Steaua să nimicească Astra: Reghecampf a dezvăluit ce a lipit pe pereţii vestiarului înainte de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul formaţiei din Ghencea a ales o metodă originală pentru a-şi motiva elevii înainte de „finala campionatului“, iar rezultatul a dovedit că a fost foarte inspirat.

Steaua a trecut de Astra, scor 3-1, după un meci în care campioana Ligii I a lăsat senzaţia că a fost cu vreo două clase peste liderul campionatului în acest moment. Diferenţa evidentă de clasă a surprins, judecând strict după ultimele rezultate:

*Astra venea după şase victorii la rând în Liga I

*Steaua obţinuse două victorii şi patru remize în ultimele şase runde

La final, Laurenţiu Reghecampf a explicat cum a reuşit să-şi motiveze elevii, care deveniseră ţinta criticilor în ultima perioadă.

Ce a spus?

„Avem cei mai buni jucători din România. Mă bucură că pe finalul meciului, chiar dacă noi jucam din trei în trei zile, iar ei aveau titularii odihniţi, noi am fost mai proaspeţi şi am controlat partida. Ne interesează să câştigăm şi următorul meci, cel de sâmbătă. Eu am spus că declaraţiile lor ne motivează. Eu le-am luat declaraţiile, le-am lipit în vestiar şi jucătorii le vedeau mereu. Noi avem experienţă, ei sunt la început, trebuie să înveţe din greşeli“, a declarat Reghecampf.

Îmi pare rău pentru Pintilii pentru că a luat al doilea cartonaş, cu toate că el îmi spune că nu l-a atins pe adversar.  Laurenţiu Reghecampf antrenor Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite