Presa internaţională, năucită de prestaţia Simonei Halep în finala de la Wimbledon! Cum este comentat triumful româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Guliver / Getty Images / Shaun Botterill
FOTO Guliver / Getty Images / Shaun Botterill

Simona Halep a câştigat, sâmbătă, al doilea titlu de Grand Slam al carierei, după ce a învins-o în finala de la Wimbledon, 6-2, 6-2, pe Serena Williams

Imediat după finalul meciului, presa de specialitate s-a întrecut în laude la adresa performanţei româncei. 

lequipe.fr - "Ce ar fi putut face Serena în faţa Simonei, care a făcut o demonstraţie în 55 de minute? Românca a avut deplasare, precizie, concentrare, determinare: totul a mers perfect, iar loviturile Serenei nu au avut niciun sens. În mai puţin de 20 de minute, Simona Halep avea un 4-0 de neimaginat şi, deşi, Serena Williams a dat semne de revenire, nu a găsit niciun moment "cheia" pentru a contracara planurile lui Halep

Site-ul oficial al turneului de la Wimbledon - "Simona Halep a uluit întreaga lume cu succesul ei de la All England Club. Istoria nu pierde timpul ascultându-i pe cei care spun ce este probabil să se întâmple. Istoria ţine cont doar de cei care fac să se întâmple şi în finala de la Wimbledon Simona Halep şi-a scris mare numele ei. Favorita numărul 7, al cărei nume nu apărea pe lista nimănui cu posibilii câştigători înainte de turneu, a devenit prima jucătoare română din toate timpurile care obţine titlul la Wimbledon. Ea a uluit-o pe Serena Williams, i-a uluit pe cei de pe terenul central şi aproape toată lumea de pe Planeta Tenis, triumfând în 55 de minute, cu o prestaţie atât de plină de resurse, aproape fără cusur că nu putea fi contracacrată"

The Guardian - "Simona Halep a naucit-o pe Serena Williams si a castigat primul ei Wimbledon, dupa o prestatie spectaculoasa pe terenul central" 

BBC - "Halep a zdrobit-o pe Serena in mai putin de o ora. Au fost 56 de minute in care Simona Halep a dat dovada de atletism devastator. Învinsă clar sâmbătă de Simona Halep în finala de la Wimbledon, Serena Williams, care încerca să egaleze recordul de victorii în turneele de Grand Slam, a părut "copleşită de aşteptările sale şi publicului. La fel ca în finala pierdută anul trecut în faţa lui Angelique Kerber, Williams a părut copleşită de aşteptările sale şi ale publicului şi s-a văzut condusă rapid cu 4-0 în primul set. Halep a spus înainte că nu simte nicio presiune şi exact astfel a jucat. De la început a părut relaxată şi plină de încredere." 

The Sun - "Simona Halep castiga Wimbledonul dupa ce a zdronit-o pe Serena Williams cu o performanta uluitoare. Serena a fost distrusa de cea mai indragita sportiva din Romania in doar 56 de minute" 

WTA - "Fostul numar 1 WTA si-a asigurat cel de-al doilea Grand Slam din cariera dupa o victorie fantastica in fara Serenei Williams la Wimbledon. Doar 56 de minute a durat partida de pe terenul central" 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite