Cu cine ar putea să joace Steaua în play-off dacă trece de Dinamo Tbilisi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat cu 2-0 prima manşă a „dublei” cu Dinamo Tbilisi şi se gândeşte deja la adversarul din play-off. Echipa lui Reghecampf va fi repartizată în urna capilor de serie la tragerea la sorţi, aşa că, la prima vedere, va avea un adversar mai slab cotat.

Dacă va trece de Dinamo Tbilisi, lucru foarte probabil după ce a câştigat cu 2-0 în deplasare, în manşa tur, Steaua va intra în urna capilor de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din play-off. Deşi mai este de jucat şi manşa retur, roş-albaştrii fac deja calcule în privinţa viitorului adversar.

Dinamo Zagreb (Croaţia), Partizan Belgrad (Serbia), Austria Viena (Austria), Legia Varşovia (Polonia) sau Şahtior Karagandy (Kazahstan) sunt posibilii adversari ai Stelei în turul următor. Dintre toate aceste echipe, kazahii de la Karagandy sunt aproape calificaţi după disputatea primei manşe a turului trei preliminar, învingând pe teren propriu pe Skenderbeu cu scorul de 3-0.

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off va avea loc pe data de 9 august. Manşa tur a play-off-ului se va disputa pe 20/21 august, iar returul este programat o săptămână mai târziu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite