Cu Burleanu până în pânzele albe: Care au fost singurele două echipe din Liga I care şi-au întors spatele lui Lupescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu a câştigat alegerile FRF la pas, mizând pe voturile venite din partea fotbalului feminin, a futsalului şi a unor formaţii din ligile inferioare.

Răzvan Burleanu a avut o strategie inteligentă care i-a permis să-şi zdrobească cel mai puternic adversar, pe Ionuţ Lupescu, scor 168-78.

„Kaiserul“ a avut un grup zgomotos de susţinători din rândul cărora au făcut parte nişte oameni extrem de mediatizaţi, precum Gigi Becali. Din păcate pentru fostul internaţional, susţinătorii săi, mai ales cei din Liga I, au avut doar 14 voturi. Adică doar 5 la sută din totalul celor 254 de voturi exprimate!

Lupescu a primit, într-un final, 12 voturi din Liga I. Singurele formaţii din primul eşalon care l-au ales pe Burleanu au fost CFR Cluj şi FC Botoşani. De altfel, clujenii s-au şi grăbit să-l felicite pe câştigător, imediat după alegeri.

Ce au scris cei de la CFR Cluj pe Facebook?

Felicitări, Răzvan Burleanu! Ne bucurăm că iniţiativele manageriale propuse acum 4 ani de Răzvan Burleanu şi echipa sa, inţiative care au început să se materializeze, vor beneficia de continuitate. Avem încredere că fotbalul românesc va rămâne pe aceeaşi linie, iar noi, toţi cei implicaţi în marea familie a fotbalului, vom contribui la dezvoltarea lui. Multă baftă.

De unde au venit voturile

Sursă Număr voturi Procentaj

Liga a 3-a 66 25,9%

Copii şi juniori 61 23,9%

AJF 42 16,5%

Fotbal feminin 29 11,4%

Futsal 25 9,8%

Liga a 2-a 18 7%

Liga I 14 5,5%

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite