CTP simte o schimbare majoră în bine la Simona Halep şi remarcă: "Între ea şi Darren Cahill este o chimie excelentă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Simona Halep va juca la noapte, după miezul nopţii, pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, unde anul trecut şi-a adjudecat trofeul.

Simona reuşit să lege două victoriii consecutive, trecând clar de Vania King şi Ekaterina Makarova, iar acum o va avea ac adversară pe cehoaica Barbora Strycova, care în mod normal n-ar trebui să-i pună probleme, mai ales că în jocul ei se observă o schimbare în bine. Acest lucru a fost remarcat şi de Cristian Tudor Popescu, cunoscutul jurnalist apreciind conform ziarului Ring că Simona „face un lucru extraordinar acum, nu joacă cu gândul la rezultat, nu joacă cu gândul la turneu şi cu atât mai puţin la ce se întâmplă acum cu Şarapova". 

El a făcut o remarcă şi la adresa antrenorului Simonei. „E bine ce am văzut. Este acolo Darren Cahill şi am văzut iarăşi o intervenţie a acestuia extraordinară. Întotdeauna este perfect în indicaţiile pe care le dă la bancă. Poate cel mai important lucru este modul în care a ascultat Simona indicaţiile. A fost extrem de atentă, de relaxată, a asimilat fiecare cuvânt şi a procedat în consecinţă. Au o chimie excelentă cei doi, iar starea mentală a Simonei mi se pare foarte bună acum, după luni şi luni în care am simţit-o ezitantă şi fără încredere în joc. Acum simt că ştie ce are de făcut”, a mai spus CTP pentru ziarulring.

Dacă va trece de Barbora Strycova, Simona Halep va juca în sferturile de finală, cel mai probabil cu Serena Williams.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite