CTP scrie despre înfrângerea Simonei Halep din semifinalele turneului de la Sydney: „Simona a fost bătută de vânt!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a ratat şansa de a juca a 20-a finală din carera ei, pierzând în faţa rusoaicei Svetlana Kuzneţova, în trei seturi.

Meciul Simonei s-a desfăşurat pe parcursul adouă zile, deoarece a fost întrerupt de ploaie. Acesta lucru a deranjat-o vizibil peSimona Halep, fapt remarcat şi de Cristian Tudor Popescu, într-un editorial pentru republica.ro. "Simona e o jucătoare de ritm, în care îşi intră după o perioadă de joc continuu. Întreruperile din pricina ploii, prelungirea meciului cu Kuznetsova pe două zile, au deranjat-o vizibil.

Apoi, vântul puternic de la Sydney. Darren Cahill i-a dat din nou un sfat foarte bun, la începutul setului decisiv. Când bate vântul, cu cât jucătoarea stă mai în spate în teren, cu atât riscul de a greşi pe traiectoriile lungi în aer ale mingii creşte. Prin urmare, vino în faţă. Cum ai prins o lovitură mai aspră, du-te spre fileu.

Zis şi... greu de făcut. Pentru că Simona Halep nu stăpâneşte acest mod de a juca. Încrederea ei în lovitură scade odată cu apropierea de plasă", a fost de părere CTP, care cree că turneul de la Sydney a fost folositor pentru Halep: "A cuplat-o pe Simona la tenisul dur de pe hardul australian, după mai bine de două luni de pauză. Pare că şi jena de la tendonul gleznei stângi a dispărut" Citeşte aici integral comentariul lui Cristian Tudor Popescu

Deşi a pierdut la Sydney, Simona Halep se declară fericită. Ce adeterminat-o să facă asta

Ai ratat meciul Simonei Halep? Vezi AICI rezumatul video al unui meci nebun disputat azi noapte

Simona Halep, vedetă în New York Times. Americanii dezvăluie de ce a acceptat Darren Cahill să o antreneze  

Ce şansă pentru Halep! Tragere la sorţi norocoasă la Australian Open

"Vin după ce îmi termin îngheţata!" Răspuns genial al Simonei Halep când a fost rechemată pe teren după o întrerupere cauzată de ploaia de la Sydney

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite