Criza financiară îi pune capac lui Gică Hagi. „Regele” vrea să vândă Viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doar un sezon petrecut în Liga 1, la finalul căruia s-a salvat cu greu de la retrogradare, Viitorul Constanţa se dovedeşte o adevărată piatră de moară, care l-a băgat în faliment pe Gică Hagi.

Fostul mare fotbalist român, Gică Hagi, a cheltuit peste zece milioane de când este patron la Viitorul. Văzând cum i se duce averea din cauza susţinerii financiare a echipei constănţene, „Regele” vrea să scape cât mai curând de această povară financiară numită Viitorul Constanţa. Drept urmare, Hagi s-a întâlnit cu Mircea Sandu la sediul FRF pentru a-i prezenta intenţiile sale.

„Oamenii de afaceri dacă doresc să vină, le pun totul pe tavă. Eu nu am nevoie decât de un loc pe stadion”, i-a spus Hagi lui Mircea Sandu, cel din urmă dezvăluind aceste afirmaţii la Radio GSP.

Hagi contează pe sprijinul financiar al autorităţilor din Constanţa pentru a salva echipa de la colapsul financiar. În caz contrar, „Regele” ar putea muta Viitorul în alt oraş din România. „Gică aşteaptă un raspuns. Dacă nu va fi răspunsul favorabil, el va muta echipa într-o altă localitate. E disperat! Se duce unde va primi sprijin”, a adăugat Mircea Sandu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite