Cristian „Hammer“ Ciocan îşi va pune în luptă centura de campion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ciocan (mijloc) îşi pune la bătaie centura de campion european
Cristian Ciocan (mijloc) îşi pune la bătaie centura de campion european

Pe 20 decembrie, într-o nouă gală de box Evil Fight Night, Cristian „Hammer“ Ciocan îşi va pune în luptă centura de campion european, pentru a treia oară în anul 2013.

După ce în februarie şi în august i-a învins prin abandon, respectiv knock out, pe ucraineanul Oleksi Mazikin şi pe norvegianul Leif Larsen, în această iarnă, Cristian „Hammer“ Ciocan îl va întâlni în ring pe americanul Kevin „Kingspin“ Johnson. Unul din cei mai temuţi boxeri la categoria grea, Johnson l-a avut anul trecut ca adversar pe campionul mondial la box Vitali Klitschko, într-o gală organizată în Elveţia, la Berna. Campionul ucrainean s-a impus în faţa americanului la puncte, la capătul unui meci exploziv din 12 runde.

Cel mai probabil, gala de box din 20 decembrie va avea loc în Germania iar în cadrul ei şi alţi puglişti români precum Flavius Biea, Giulian Ilie ori fraţiii Lehadus, vor urca în ring. Erol Ceylan, promoterul lui Cristi Ciocan si organizatorul galelor de box „Evil Fight Night“: „Am pregătit pentru iubitorii boxului din România, dar şi din toată lumea, o nouă supergală, ce va fi transmisă în peste 68 de ţări. Organizat sub auspiciile forului mondial World Boxing Organization, evenimentul va reuni cei mai buni pugilişti ai momentului din lume, iar meciul vedetă va fi cel dintre Cristian Ciocan şi Kevin Johnson. Un alt amănunt important pentru români este acela că cel mai iubit boxer român din toate timpurile, Mihai Leu, va fi arbitru la această gală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite