Ciprian Marica, mesaj de susţinere pentru Chivu: „Sunt mândru că am împărţit acelaşi vestiar cu tine, Cristi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica a fost coleg cu Cristi Chivu la echipa naţională timp de opt ani
Marica a fost coleg cu Cristi Chivu la echipa naţională timp de opt ani

Atacantul lui Getafe şi al naţionalei României, Ciprian Marica, este alături de Cristi Chivu în momentele grele prin care trece fostul căpitan al primei reprezentative, care a decis să se retragă din activitate la doar 33 de ani.

Măcinat de accidentări, Cristi Chivu a anunţat că atârnă ghetele în cui. După o carieră îndelungată, cu mari performanţe obţinute cu Ajax, Roma sau Inter Milano, dar şi cu echipa naţională, Chivu s-a retras din activitate la vârsta de 33 de ani.

Anunuţul retragerii fostului căpitan al naţionalei l-a întristat pe fostul său coleg Ciprian Marica. Atacantul lui Getafe a postat pe Facebook un mesaj de încurajare pentru Chivu, despre care are numai cuvinte de laudă. "Accidentarile l-au măcinat, fotbalul nu e un sport uşor, aşa cum crede multă lume. Am văzut discursul său de despărţire, încheiat cu lacrimi în ochi şi am fost impresionat! Un om deosebit şi un coechipier pe care te poţi baza în orice situaţie! Mult succes, Cristi, în tot ce vei face de acum! Sunt mândru că am împărţit acelaşi vestiar cu tine!", a scris Marica pe Facebook.

După retragere, Chivu va urca din iarbă la birou şi va prelua frâiele firmei de impresariat a fraţilor Becali, urmând să lucreze alături de italianul Pietro Chiodi. 

CITIŢI ŞI:

VIDEO Cristi Chivu şi-a luat adio de la fanii lui Inter cu lacrimi în ochi: "Veţi rămâne mereu în inima mea!"

Chivu, un final şi un nou început. Repere din cariera unui campion

Scrisoare emoţionantă a lui Cristi Chivu, la retragerea din fotbal: "Tată, sper că eşti mândru de omul care am devenit"

Cristi Chivu şi-a reziliat oficial contractul cu Inter Milano! Îl aşteaptă o carieră de impresar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite