Cine e „fata în bikini”, cehoaica de 30 de ani care l-a scos din sărite pe Gică Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În frunte cu Gică Hagi, contestatarii noului preşedinte al FRF o atacă dur pe cehoaica Marketa Haindlova, propusă de Burleanu în staff-ul federaţiei.

Marketa Haindlova, o domnişoară de 30 de ani, şi-a permis luxul de a cere timp de gândire pentru a accepta oferta lui Răzvan Burleanu de a lucra în cadrul FRF. Acest aspect l-a scos din pepeni pe „Regele” Gică Hagi, care a măturat pe jos cu „fata în bikini”.

În urmă cu o lună, Gică Hagi şi cumnatul său Gică Popescu îşi făceau încă planuri despre felul în care vor conduce FRF-ul. Condamnarea „Baciului” la închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor” a fost o lovitură teribilă pentru liderii „Generaţiei de Aur”. În timp ce Popescu se obişnuieşte cu regimul de detenţie, Hagi nu pierde nici o ocazie pentru a-l face praf pe cel care a profitat de întreaga situaţie, Răzvan Burleanu. Mai întâi, Hagi a ironizat planurile de schimbare ale noului şef al FRF: „E un om rău, la fel ca şi tatăl lui. Ce revoluţie să facă el? Păi în ultimii 24 de ani noi şi Mircea Sandu am adus cele mai mari performanţe”.

Hagi: «Ne-am dus dracu'!»
Zilele trecute, Hagi a declanşat o nouă ofensivă la adresa lui Burleanu, declarându-se şocat de faptul că preşedintele federaţiei vrea să o atragă în echipa lui pe o tânără din Cehia, pe numele ei Marketa Haindlova.

Propusă ca responsabilă cu relaţiile internaţionale şi cu politicile europene, aceasta n-a oferit încă un răspuns clar Federaţiei, ezitând în special din cauza gândului că ar trebui să se mute de tot în România. Marketa a postat câteva poze de la plajă pe reţelele de socializare, iar Hagi a taxat-o imediat. „Într-o lună nu am văzut nimic. Un singur lucru a ieşit. O domnişoară care era în costum de baie, care ne-a dat termen de o lună dacă vine sau nu la Federaţie. Am ajuns să ne rugăm de domnişoara în bikini. Fraţilor, treziţi-vă! Ne-am dus dracu'! Fotbalul românesc s-a dus dracu'! De o lună vorbim despre ce? Nu am văzut nici o strategie, nimic. Hai să ne dezbrăcăm şi să facem poze la mare”, a tunat Hagi la DolceSport.

image

Cine este Marketa Haindlova (a doua din stânga în imaginea de mai sus)
*A fost expert în cadrul ligii naţionale de hochei din Cehia, manager al echipei de Cupa Davis a Elveţiei, membru în comisia juridică a federaţiei de fotbal de la Praga şi preşedinte al Comisiei de Apel şi Audit din acelaşi for.
*A absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Praga şi s-a specializat în drept european la Gent (Belgia). De asemenea, are un master în studii avansate privind organizaţiile sportive internaţionale.
*În prezent e vicepreşedinte al asociaţiei jucătorilor profesionişti de hochei din Cehia.
*Vorbeşte fluent patru limbi (engleză, franceză, germană şi olandeză).
*Are ca hobby-uri dansul, călăria şi tenisul.
*E o înfocată admiratoare a echipei Ajax Amsterdam.
*La echipa de Cupa Davis a Elveţiei a avut ocazia să lucreze cu Roger Federer.
 

A vizitat deja Bucureştiul

Până să-i dea un răspuns definitiv lui Răzvan Burleanu privind oferta de a lucra în cadrul FRF-ului, Marketa Haindlova a ţinut neapărat să ia un prim contact cu viaţa din România. Astfel, în urmă cu două săptămâni, cehoaica a efectuat o vizită-fulger la Bucureşti, ocazie cu care Răzvan Burleanu i-a prezentat în detaliu planurile sale de viitor.

Şi Anghel Iordănescu a intrat în colimatorul lui Gică Hagi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite