Chelsea - Steaua / Liviu Ciobotariu: „Steaua nu are nicio şansă să se califice dacă mizează pe defensivă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea - Steaua: Roş-albaştrii vor disputa joi seară cea de-a doua manşă din optimi, pornind cu speranţe pentru calificarea în următoarea fază a competiţiei, după turul câştigat cu 1-0 pe Arena Naţională.

Tehnicianul lui CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, este de părere că Steaua nu are nicio şansă la calificarea în sferturile de finală Europa League în cazul în care va aborda meciul defensiv: „Steaua a obţinut un rezultat foarte mare în tur şi îi doresc multă baftă, deoarece este o echipă românească. Importantă este calificarea şi cred că în fotbal se poate întâmpla orice. Dacă va face greşeala să se apere din primul minut, nu are nicio şansă“, a declarat antrenorul pentru Mediafax.

Ciobotariu a comentat şi despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să preia echipa alb-roşilor: „Am văzut că se scriu multe despre el, că ar urma să se întoarcă. Eu nu cred că va reveni vreodată la Dinamo sau în campionatul intern. A ajuns la nivelul la care poate antrena orice echipă din fotbalul mare. Am văzut că are oferte de la cele mai mari cluburi dn Europa, e normal să meargă să antreneze acolo“, a conchis tehnicianul ieşenilor. Chelsea - Steaua se va juca pe Stamford Bridge, începând cu ora 22.05 şi va fi transmis de ProTV, DigiSport şi DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite