CFR Cluj - FC Botoşani 3-1: Cel mai bun jucător al etapei a făcut spectacol în Gruia. Bilanţ fabulos pentru clujeni acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Runda cu numărul 9 s-a încheiat cu o partidă în care un atacant spaniol, care a evoluat şi pentru Real Madrid II, a reuşit primul hattrick din noul sezon al Ligii I.

La cum a început meciul cu FC Botoşani, nu e de mirare că atacantul CFR-ului, Cristian Lopez, a reuşit un hattrick.

Vârful formaţiei din Gruia a fost aproape de cel mai rapid gol al sezonului, în secunda 19, dar portarul Iliev şi-a salvat echipa. După 15 minute însă, goalkeeper-ul moldovenilor s-a predat, iar Cristian Lopez a punctat pentru 1-0. Scorul a devenit 2-0, în minutul 21, atunci când acelaşi spaniol a înscris pentru CFR. Vaşvari a redus din diferenţă printr-un penalty transformat în minutul 30, însă Cristian Lopez a avut ultimul cuvânt, realizând un hattrick, în minutul 58.

Eroul clujenilor a evoluat, de-a lungul carierei, numai la formaţii din eşaloanele inferioare:

Burgos (Spania, liga a doua)
Northampton (Anglia, liga a patra)
Huddersfield (Anglia, liga a doua)
Shrewsbury (Anglia, liga a treia)
Atlético Baleares (Spania, liga a doua)
Valencia II (Spania, liga a doua)
Real Madrid II (Spania, liga a doua)

Cristian Lopez a avut cea mai bună perioadă la Burgos, în stagiunea trecută, atunci când a înscris 13 goluri în 36 de partide în Segunda.

Datorită hattrick-ului său de luni, CFR Cluj a bifat a patra victorie în patru meciuri disputate acasă. Formaţia din Gruia ocupă poziţia a 8-a cu 9 puncte, în condiţiile în care a pornit în campionat cu o penalizare de şase puncte.

FC Botoşani, care a încheiat meciul de la Cluj în zece oameni, după eliminarea lui Stelian Cucu (75), e pe 12 cu 6 puncte, având trei eşecuri la rând.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite