Cel mai teribil meci al anului la Barcelona: Atletico a condus la pauză în sferturile Ligii. A urmat „taifunul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai tare competiţie intercluburi din lume a programat primele două partide din această fază: Barcelona - Atletico Madrid şi Bayern Munchen - Benfica. Duelul de pe „Camp Nou“ l-a umbrit pe cel de pe „Allianz Arena“.

Venită după eşecul din El Clasico, Barcelona a mai primit o lovitură grea, atunci când Fernando Torres a deschis scorul pe „Camp Nou“, în minutul 25. La zece minute după ce a înscris, Torres şi-a ruinat echipa: atacantul a luat două „galbene“ (29 şi 35) şi Atletico a fost nevoită să joace 55 de minute în inferioritate numerică în faţa unui adversar dezlănţuit.

Elevii lui Diego Simeone au rezistat până la pauză, iar după reluare au avut primele două ocazii mari ale reprizei. Apoi însă, Atletico a fost, pur şi simplu, sufocată în propriul careu. Atacurile Barcelonei păreau că sunt date pe repede înainte, iar Neymar a lovit transversala. Totuşi, catalanii au fost nevoiţi să aştepte 63 de minute pentru a penetra „zidul“ madrilenilor. Iar după un asediu fotbalistic, golul a venit după ce mingea l-a lovit, pur şi simplu, pe Suarez, aflat în gura porţii.

Egalarea a aruncat „Camp Nou“ în aer şi a crescut şi mai mult intensitatea atacurilor Barcelonei. Acelaşi Suarez a înscris (74) cu capul din centrarea lui Dani Alves la capătul unei faze în care totul s-a desfăşurat cu o viteză uluitoare, inclusiv în reluare!

Ultimul sfert de oră s-a jucat tot la poarta oaspeţilor, însă Atletico Madrid a rezistat şi va aborda returul de pe „Vicente Calderon“, la 13 aprilie, fără golgheterul Fernando Torres, însă cu şanse reale de calificare, având în vedere golul marcat în deplasare.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Liga Campionilor, sferturi, marţi

Barcelona - Atletico Madrid 2-1
Suarez 63, 74 / Torres 25

Bayern Munchen - Benfica 1-0
Vidal 2

Miercuri, ora 21.45

Wolfsburg - Real Madrid

PSG - Manchester City
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite