Cel mai prost rezultat posibil pentru Mircea Lucescu: Şahtior a căzut pe locul 2 în Ucraina şi nu mai e favorită la titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din Doneţk a câştigat ultimele patru ediţii de campionat, însă acum, cu şase runde înainte de finalul sezonului, a pierdut poziţia de lider.

Mircea Lucescu traversează cel mai slab sezon cu Şahtior din ultimii şapte ani. Eliminarea din grupele Ligii Campionilor, ieşirea prematură din Liga Europa, plus cele cinci înfrângeri din campionat arată că „minerii“ nu mai au forţa din sezoanele trecute. 

Campioana Ucrainei a mai primit o lovitură, luni, atunci când echipa de pe locul 2, Dnipro, a câştigat meciul restant pe care îl avea de disputat. Trupa pregătită de Juande Ramos a început prost, a fost condusă acasă de Volyn Luţk, însă a revenit spectaculos şi a câştigat cu 5-1.

Rezultatul a urcat Dnipro pe locul 1 cu 50 de puncte, iar Şahtior a căzut pe doi cu 47 de puncte. De acum, cu şase partide rămase de disputat, Dnipro e favorită la titlu. Gruparea din Dnipropetrovsk n-a mai câştigat campionatul din 1988.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite