Ceartă ca la uşa cortului: Meme a fost atacat violent de „Vamă“. Acuze şi cuvinte grele înainte de Steaua - Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Cele două echipe au câştigat cu ajutorul arbitrilor în ultima etapă, iar apoi, conducătorii lor şi-au scos ochii, fiecare făcând referire la greşeala care a avantajat cealaltă echipă.

Tonul a fost dat de Mihai Stoica. Acesta a „uitat“ de penalty-ul neacordat Ceahlăului şi de faptul că Steaua a fost ajutată de arbitraj în 10 din 15 partide şi a ironizat penalty-ul din care Astra a deschis scorul în meciul cu Viitorul. „Sper să avem un arbitraj corect, miercuri, nu ce am văzut la Astra - Viitorul. Penalty-ul de la acest meci i-l propun lui Fox Mulder de la Dosarele X“, a spus Meme.

„Pot să fiu şi eu golan, dacă începe el“

Auzind ce a spus managerul Stelei, preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, a luat foc. „Dacă Meme Stoica începe cu golănii din astea, pot şi eu să fiu golan. Am înţeles că Bourceanu ar fi fost şi iertat de un cartonaş roşu. Tot discutabilă a fost şi faza faultului lui Latovlevici, dacă e să rămânem la Dosarele X, nu?“, şi-a început „Vamă“ discursul.

Apoi, s-a dezlănţuit la adresa lui Mihai Stoica: „Să-i fie ruşine pentru aluzia cu Fox Mulder, că echipa lui a primit 8-9 puncte cadou până acum. Asta e lipsă de bun simţ. Mihai Stoica să-şi vadă de treburile lui. Dezechilibrul îl caracterizează, dar îi doresc să fie sănătos“.

După cum spunea domnul Iordănescu, Astra n-are nicio şansă cu Steaua. E mobilizare generală pentru victoria Stelei. Poate că o să ne ia şi în armată înaintea acestor meciuri. Dinu Gheorghe preşedinte Astra  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite