Ce urmează pentru Simona: un turneu în Olanda, apoi Wimbledon şi Bucureşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Halep se pregăteşte la Hertogenbosch (Olanda) pentru Grand Slamul londonez, iar la începutul lunii iulie poate fi susţinută şi urmărită pe Arenele BNR din Capitală

Jucătoarea din Constanţa n-are mult timp pentru a pregăti următorul Grand Slam, 23 iunie fiind prima zi de competiţie a celebrului turneu de la Wimbledon, care se dispută pe iarba londoneză. Până atunci, Halep se va acomoda cu această suprafaţă de joc în Olanda. Românca s-a înscris la turneul Top Shelf de la s’Hertogenbosch, competiţie pe care a câştigat-o în urmă cu un an la capătului unei finale câştigate în faţa lui Kirsten Flipkens, din Belgia.
După Wimbledon, Simona Halep va putea fi văzută în România, pe Arenele BNR din Bucureşti. Este, fără îndoială, punctul de atracţie numărul 1 al turneului care se dispută în Capitală la începutul lunii iulie. Bucharest Open înlocuieşte de fapt turneul de la Budapesta, câştigat de asemenea de Halep în 2013. Maghiarii n-au mai găsit resurse financiare pentru organizarea concursului, iar românii au preluat imediat licenţa competiţiei care oferă premii de 250.000 de euro, mergând pe valul de simpatie cu care România a înconjurat tenisul, în general, şi pe Simona, în special. “Am jucat de atâtea ori în turnee importante din afara ţării şi mi-am dorit întotdeauna să pot juca într-un turneu WTA organizat la mine acasă. Mă bucur că acum am această ocazie şi aştept cu nerăbdare întâlnirea cu publicul românesc”, a spus Simona Halep.


Următoarele competiţii ale Simonei
Turneu                           Ţară         Perioadă         Suprafaţă
Topshelf Open             Olanda     15-21 iunie       iarbă
Wimbledon                   Anglia       23 iunie-5 iulie  iarbă
BRD Bucharest Open România    5-13 iulie           zgură
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite