Câte echipe poate antrena un om într-un sezon: campionatul românesc tocmai a furnizat o nouă situaţie ridicolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Teja
Mihai Teja

Din cauza incompetenţei conducătorilor, Liga I a ajuns o întrecere ruşinoasă, cu 38 de schimbări pe băncile tehnice după 31 de etape. O nouă bornă jenantă a apărut astăzi.

Mircea Rednic a plecat de la Petrolul şi, în doar câteva ore, ploieştenii au bătut palma cu înlocuitorul acestuia: Mihai Teja (36 de ani).

Într-o declaraţie dată, la prânz, pentru gsp.ro, Teja lăsase de înţeles că va prelua echipa.

„Am discutat cu cei de la Petrolul. Era vorba despre un acord din vară. Ştiu că m-a propus Rednic acolo, dar eu credeam că el va rămâne pînă la finalul sezonului. Acum aflu că a plecat. Cu siguranţă, vom relua discuţiile, eu îmi doresc să merg la Ploieşti, dar vedem ce va fi“, a spus Teja.

Între timp, mutarea s-a şi oficializat, ceea ce înseamnă că tânărul tehnician a ajuns într-o situaţie ridicolă: a avut patru echipe în stagiunea 2014-2015!

Teja a început sezonul la Universitatea Cluj, unde a stat între etapele 1-6, după care a preluat România U-21. A renunţat însă la funcţie, pentru a semna cu Dinamo, în iarnă. În „Ştefan cel Mare“ a prins doar cinci meciuri oficiale, iar acum se pregăteşte pentru o aventură la Petrolul.

Din cauza unor astfel de episoade, campionatul românesc a ajuns mai rău ca în ţările arabe, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite