Se profilează înscrierea unui candidat surpriză în cursa pentru preşedinţia FRF: „Sigur aş găsi susţinere la toate nivelurile fotbalului românesc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Ioan Andone, ultima dată antrenor la Astana în Kazahstan, intenţionează să candideze la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, programate să aibă loc pe 5 martie 2014.

Andone nu a decis dacă se va înscrie în cursa pentru alegeri, însă consideră că ar fi un preşedinte potrivit pentru Federaţia Română de Fotbal, ţinând cont de experienţa pe care o are în fotbal. "Mă consider apt pentru un asemenea post. E adevărat că m-am gandit la această opţiune, am suficientă experienţă spre a putea conduce federaţia. Ştiu cam ce ar trebui făcut pentru a revitaliza fotbalul românesc, dar mai aştept câteva saptamâni înainte de a lua o hotărăre clară în privinţa acestui proiect. Sunt însă sigur ca aş gasi susţinere la toate nivelurile fotbalului românesc", a spus Andone pentru Gazeta Sporturilor.

Până în acest moment, şi-au anunţat oficial candidatura Gică Popescu, Răzvan Burleanu, Marcel Puscaş, Vasile Avram şi Sorin Răducanu. Dacă va candida, Andone ar fi al şaselea pretendent pentru scaunul de preşedinte FRF. Alegerile sunt programate pe 5 martie 2014, la Casa Fotbalului.

CITIŢI ŞI:

OFICIAL S-a stabilit data pentru alegerile la preşedinţia FRF. Anghel Iordănescu e noul director tehnic al federaţiei, fiindu-i superior lui Victor Piţurcă

Vasile Avram şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al FRF

Răzvan Burleanu dezvăluie dedesubturile luptei pentru şefia FRF. Cine e omul care îi face campanie lui Gică Popescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite