Ca de la fin la naş! Mirel Rădoi: „Steaua merge mai bine cu patronul la închisoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB stă pe un butoi de pulbere după trei înfrângeri consecutive şi o serie de declaraţii făcute de patronul echipei la adresa jucătorilor şi a antrenorului Nicolae Dică.

Fostul său coleg de echipă, Mirel Rădoi, a ţinut să-i ia partea acestuia şi a criticat dur atitudinea lui Becali, chiar dacă acesta îi este naş de cununie. "Eu nu am plecat numai din cauza rezultatelor pe care le-am avut. Am simţit că se implică la echipă, a venit în cantonament şi a încercat să intervină peste mine, iar asta m-a determinat să plec de la Steaua. Scandalurile văd că pornesc din interiorul clubului în ultima perioadă, ceea ce este foarte grav şi trist pentru un club ca Steaua", a declarat Rădoi la Telekom Sport.

Rădoi susţine că Dică s-a cam săturat de toanele patronului său: "Eu cred că Dică nu va mai tolera mult astfel de episoade. Dacă autoritatea lui va avea de suferit în faţa fotbaliştilor, atunci nu cred că el va mai sta. Îl cunosc foarte bine şi nu va accepta aşa ceva prea mult timp. Noi am avut intervenţii despre întâmplările din club. Dar nu putem ieşi în fiecare zi să spunem că ce face Gigi Becali nu e bine. Dacă Becali va continua cu astfel de declaraţii, Dică nu va mai avea nicio putere în vestiar. Să mă ierte Dică, dar nu face altceva decât să confirme ce apare în presă. Dică nu e depăşit de situaţie acum, ţine totul sub control. Declaraţiile patronului însă depăşesc orice limită. El nu face altceva decât să-şi diminueze afacerea în loc să aibă profit. Dacă Becali va continua aşa, probabil echipa va merge din ce în ce mai rău şi îşi va pierde şi suporterii pe care-i mai are. Nu e o întâmplare că Steaua a obţinut performanţe când patronul era la închisoare. Antrenorii aveau o anumită libertate. Îmi pare rău că naşu nu-şi ţine promisiunea pe care a făcut-o când a fost eliberat când a zis că nu se mai implică în viaţa publică. Eu cred că şi patronul are o parte de vină pentru ce se întâmplă la Steaua", a mai spus Rădoi 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite