Buzărnescu se iubeşte cu un fotbalist cu 11 ani mai tânăr ca ea: Poza postată de la Untold FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a înregistrat o cădere de 20 de locuri, în ultimul clasament WTA. Dacă pe terenul de tenis, reuşitele au fost puţine pentru „Miki“, în schimb, în viaţă personală, aceasta trăieşte o poveste de dragoste.

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) a jucat ultima dată în calificările de la US Open, unde a fost învinsă de Jamie Loeb (177 WTA), în meciul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal.

Astfel, Buzărnescu a ajuns la 16 victorii şi 16 înfrângeri, în acest sezon, în care a prins, totuşi, tabloul principal, la Australian Open (din postura de lucky-loser), French Open şi Wimbledon şi a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Revenită acasă, „Miki“ a fost la Untold, în weekend. Şi nu singură, ci, după cum a scris prosport.ro, alături de iubitul ei, Marco Dulca (22 de ani). 

Mijlocaş la Chindia Târgovişte, Marco e băiatul fostului internaţional, Cristi Dulca. Potrivit informaţiilor obţinute de prosport.ro, Marco şi Mihaela formează un cuplu de doar câteva săptămâni şi sunt foarte fericiţi, după cum se vede şi din fotografia de mai jos, postată de jucătorul celor de la Chindia:

Buzarnescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite