Bourceanu, un invitat trist la petrecerea Stelei pe „Arena Naţională“: de ce a fost afectat fostul căpitan al roş-albaştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bourceanu (dreapta)
Bourceanu (dreapta)

Plecat în iarnă, în Turcia, la Trabzonspor, mijlocaşul de 29 de ani s-a aflat pe gazon, înaintea partidei cu Oţelul. La pauza meciului însă, a mărturisit că nu e pe deplin fericit.

Steaua a avut un invitat-surpriză la petrecerea câştigării titlului: Alex Bourceanu. Profitnâd de faptul că întrecerea internă s-a încheiat în Turcia, „închizătorul“ s-a întors în ţară, iar marţi a coborât pe gazonul „Arenei Naţionale“, îmbrăcat în tricoul Stelei şi cu banderola de căpitan pe braţ.

Odată cu începerea meciului Steaua - Oţelul însă, Bourceanu s-a retras de pe teren, iar la pauza întâlnirii a vorbit la Digi Sport.

„Mă simt foarte bine. Mă bucur că am fost invitat la petrecere şi le mulţumesc celor de la Steaua pentru această invitaţie. A trebuit să fac acest pas şi să plec la Trabzonspor. Fotbalistic, regret că am plecat. Am însă o vârstă şi trebuie să câştig şi eu ceva bani. Îmi lipsesc foarte mult colegii mei, antrenorul, suporterii. Cel mai mult am regretat faptul că, odată cu plecarea în Turcia, n-am fost pe teren, atunci când Steaua a câştigat titlul şi matematic. Am regretat şi faptul că am lipsit la derby-urile cu Dinamo“, a declarat Bourceanu.

Întrebat dacă se bucură de faptul că fosta sa echipă, Oţelul, s-a salvat de la retrogradare, mijlocaşul a răspuns cu indiferenţă: „Despre Oţelul n-am ce să zic, a fost rampa mea de lansare, dar în această seară ţin cu Steaua. Mai ales că voi primi şi o medalie, pe jumătate meritată. Mă simt mai legat de Steaua, fiindcă am rămas în relaţii strânse cu cei de la club, pe când cu cei de la Oţelul n-am mai ţinut legătura“.

Bourceanu s-a clasat pe locul 4 cu Trabzonspor în prima ligă din Turcia, echipa ajungând în Liga Europa. Fostul mijlocaş al Stelei a bifat 12 partide în a doua parte a campionatului turc, fără să marcheze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite